Cabinet Avocat Varzaru Ion

Dacă ai fost implicat/ă într-un accident, poţi avea urmări neplăcute pentru mult timp. Este important să contactezi imediat un avocat care să îţi fie alături şi care să te ghideze spre obţinerea celor mai bune soluţii de recuperare a daunelor. Implicaţiile unui accident se pot vedea chiar şi pentru ani de zile sau pentru toată viaţa. De aceea este recomandat să acţionezi corect şi să iei decizii bune pentru viitor, apelând la un avocat. Varzaru.ro îţi pune la dispoziţie toate informaţiile necesare şi vei putea avea suportul de care ai nevoie cu ajutorul specialiştilor care sunt pregătiţi să te reprezinte în Instanţă sau să facă demersurile legale potrivite. Pentru mai multe detalii, poţi apela la avocatii noștri. Iată câteva informaţii despre certificatul medico-legal care te vor putea ghida:

Care sunt paşii pe care îi urmezi imediat după producerea unui accident?

Imediat după accident se depune o plângere penală, care determină demersurile viitoare. Persoana care a făcut accidentul o să fie trasă la răspundere în mod legal. Apoi, o să ceri un certificat medico-legal şi o să obţii un număr de zile de îngrijiri medicale. Numărul de zile de îngrijiri medicale nu corespunde cu zilele în care stai în spital sau cu zilele de concediu medical. Aşadar, poţi avea certificat medico-legal 30 zile şi poţi sta în concediu doar 15 zile. Avocatul tău o să facă toate demersurile legale şi o să poţi obţine despăgubirile pe care ţi le doreşti.

Cum obţii certificatul medico-legal aferent?

Certificatul este dat de către Medicina Legală şi te va ajuta să poţi dovedi gravitatea situaţiei tale. Astfel, dacă medicul îţi dă peste 90 de zile de îngrijiri medicale, atunci când acţiunea este penală, vei obţine drepturile care ţi se cuvin. O să se ia în calcul de fiecare dată cazul tău unic. Efectele accidentului sunt fizice şi morale. Astfel, se ia în calcul incapacitatea de a desfăşura munca temporar sau permanent. De asemenea se consideră grave următoarele situaţii: avortul, posibilitatea ca viaţa ta să fie în pericol, infirmitatea, un prejudiciu estetic major.

Care sunt criteriile pe care se bazează Instanţa atunci când decide compensaţiile pe care ţi le acordă?

Instanţa o să ia în calcul toate informaţiile legate de modificarea vieţii tale şi nu numai zilele de îngrijiri medicale. Nu se cunoaşte nici o valoare fixă legată de suma pe care o vei putea primi. Nu există un barem fix. Însă ţi se vor calcula toate necesităţile de recuperare, de spitalizare, etc. Toate acestea pot să fie decontate, alături de cheltuieli pentru alte bunuri distruse în urma accidentului.

Cum te pot ajuta avocaţii Varzaru.ro în cazul tău?

Avocaţii Varzaru.ro sunt alături de tine şi îţi preiau cazul imediat. Dacă ai o situaţie dificilă, ei vor descoperi soluţiile potrivite pentru tine şi te vor susţine de la primele momente şi până la finalizarea cazului tău. Ai parte de specialişti care au experienţă îndelungată şi dorinţa de a obţine succes.

By