oneband.ro

In special pe timpul verii majoritatea persoanelor opteaza pentru manichiuri extrem de colorate, care sa iasa foarte usor in evidenta. Mia mult de atat, unghiile colorate in tonuri puternice pot scoate in evidenta mult mai rapid nuantele placute ale pielii bronzate, precum si diferite culori des utilizate in garderoba de vara. Asadar, in cazul in care doresti sa ai o manichiura multi colora sau chiar colorate in nuante foarte puternice, tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti in diferite produse, astfel incat sa poti obtine rezultatele dorite. Printre acestea se numara si:

  1. Kiturile cu oja semipermanenta

Atunci cand doresti sa te ocupi intretinere unghii, pentru a iti pastra manichiura perfecta, te poti gandi si la utilizarea diferitelor produse care se regasesc in comert. In special pe timpul verii poti alege produse care sunt colorate in diferite nuante puternice, care ies rapid in evidenta. De cele mai multe ori, printre produsele de manichiura care sunt preferate de catre marea majoritate a persoanelor se numara inclusiv kiturile cu oja semipermanenta.

De cele mai multe ori aceste kituri prezinta o gama variata de oje semipermanente, care prezinta anumite tipuri de nuante, printre care se numara si cele colorate. Mai mult de atat, acestea sunt comercializate impreuna cu anumite accesorii, precum pensule sau chiar stickere. In acest mod, vei putea fi sigura ca ai optat pentru un set complet care te va putea ajuta sa obtii o manichiura perfecta si extrem de colorata, specifica sezonului cald.

Cele mai multe persoane aleg sa foloseasca oja semipermanenta datorit faptului ca aceste produse prezinta un luciu aparte, care poate iesi usor in evidenta. De altfel, produsul prezinta si nuante vii si placute, care nu isi vor pierde usor din stralucire.

  1. Kiturile cu acrylic

In ziua de astazi printre cele mai populare produse se numara si acrylul. Acesta poate fi foarte usor de utilizat chiar de tine acasa, iar intr-un timp scurt vei putea obtine manichiura potrivita. Acrylul prezinta nuante placute, care pot iesi foarte usor in evidenta si, mai mult, acestea au si o stralucire aparte. De altfel, acesta se potriveste pentru orice tip de unghie, indiferent de dimensiuni, iar rezultatele finale vor fi extrem de placute din punct de vedere estetic.

Mai mult de atat, acrylul este un produs care rezista in timp, fapt pentru care nu va exista riscul ca acesta sa se decojeasca dupa aplicare.

  1. Kiturile cu gel

Unghiile cu gel sunt si in ziua de astazi populare in randul majoritatii femeilor, datorita faptului ca gelul este un produs care ofera o stralucire aparte. De altfel, pe piata se gasesc numeroase nuante, fapt pentru care tu vei putea gasi rapid culorile care sa se potriveasca in totalitate cu nuantele tale de piele, iar rezultatele finale vor fi intotdeauna cele potrivite tie.

Manichiura cu gel poate fi realizata rapid acasa, cu ajutorul unui kit cu gel care contine toate produsele de care ai nevoie, in asa masura incat tu sa obtii unghii stralucitoare, colorate in nuante extrem de placute.

By