Tabla magnetica este un dispozitiv care si-a facut locul nu numai in scoli, ci si in birouri, sali de sedinte si de conferinte. Este mai usor de folosit decat tabla traditionala si, in plus, te fereste de neplacerile si chiar de problemele de sanatate pe care le poate provoca praful de creta.

Iata cum te poate ajuta acest produs disponibil in oferta Office Class sa devii un angajat mai bun, care se bucura de mai multa apreciere, daca il folosesti creativ atat pentru planificarea, cat si pentru sustinerea unor conferinte!

Foloseste tabla magnetica pentru un plus de creativitate!

Atunci cand trebuie sa tii o prezentare in fata colegilor sau a sefilor, acest dispozitiv te va ajuta sa fii mai organizat in idei si, automat, in discurs. Poti, de exemplu, sa folosesti o anumita culoare, precum roșu, pentru ideile principale pe care vrei sa le prezinti. Apoi, cu negru vei scrie ideile mai putin importante, dar care merita, totusi, amintite.

In timpul sedintei, interventiile relevante ale unor colegi – indiferent daca e vorba de posibile solutii sau de intrebari cheie – pot fi notate cu verde. In plus, poti folosi in mod creativ magnetii divers colorati pentru a fixa pe tabla magnetica documente, fotografii sau tabele, astfel incat sa completezi diferite idei sau abordari.

Odata ce subiectul dezbatut este redat pe tabla in toata profunzimea si cu toate ramificatiile sale, poti sa faci o fotografie si sa treci la ideea urmatoare sau sa lasi un alt coleg sa sustina propria prezentare.

Iata cateva dintre produsele disponibile in magazinul online Officeclass.ro, care iti vor permite sa dai cel mai bun randament, la birou!

  • Tabla magnetica de 180 pe 120 de centimetri, cu accesorii cadou!

Acest whiteboard de dimensiuni generoase este potrivit pentru conferintele cu mai multi participanti. Spatiul este suficient pentru ca scrisul sau diferitele imagini ori scheme fixate pe suprafata sa cu ajutorul magnetilor sa aiba dimensiuni mari si sa poata fi vazute fara probleme inclusiv de persoanele aflate in spatele salii de conferinte.

Dispozitivul are o suprafata magnetica, cu rama din aluminiu. Se livreaza cu accesorii pentru montare pe perete si cu o tavita.

Pentru scriere se folosesc markere lavabile, iar pentru stergere un burete uscat. La cumparare, vei primi cadou un set format din patru markere speciale pentru whiteboard, plus un burete si trei magneti. Markerele primite cadou au urmatoarele culori: negru, albastru, rosu si verde.

Produsul poate fi cumparat la pretul de 390,59 de lei.

  • Tabla magnetica magnetoplan de 60 pe 45 de centimetri

Produsul are dimensiuni reduse si este potrivit pentru conferintele sau sedintele de lucru cu mai putini participanti, care fac schimb de idei si propun diferite solutii in jurul unei mese normale sau al unui birou.

De culoare alba, dotata cu rama din aluminiu, este rezistenta la zgarieturi. Se livreaza cu accesoriile necesare montarii pe perete, precum si cu o tavita pentru markere.

Scrierea se face cu markere lavabile, iar pentru stergere se foloseste un burete uscat. De asemenea, se pot folosi magneti diversi colorati, pentru fixarea unor fotografii, scheme, harti, tabele sau diferite alte materiale ajutatoare.

Fabricata in Germania, beneficiaza de garantie pe o perioada de 5 ani. Poate fi cumparata la pretul de 208,60 de lei.

Articol realizat de www.iagency.ro

By