Primul lucru pe care il faci cand ajungi acasa este sa iti arunci pantofii in coltul indepartat si apoi sa regreti a doua zi dimineata cand nu-i gasesti sau poate te impiedici de ei? Te-ai saturat sa gasesti pantofii copiilor tai imprastiati prin camera? Atunci, este timpul sa cumparati un suport pentru pantofi care va ajuta sa va pastrati in ordine pantofii dumneavoastra si pe cei ai intregii familii. Totusi, va ganditi la mobilier functional, util, dar frumos din punct de vedere estetic, poate pentru a fi tinut in spatele usilor sau in dulapuri pantofi care sunt intotdeauna inchise. Acum rafturile pentru pantofi au devenit adevarate produse de design, achizitii indispensabile pentru a personaliza casa si a o face primitoare de la intrare. Fii confortabil si pregateste-te sa auzi despre rafturi pentru pantofi intr-un mod cu totul nou.

Cum putem utiliza dulapul pentru pantofi

Dulapul pentru pantofi nu este doar o simpla piesa de mobilier de pastrat in locuri ascunse din casa pentru a-ti depozita toti pantofii. Cu toate acestea, in ciuda faptului ca a devenit o piesa de mobilier respectabila, si-a pastrat natura originala: suportul pentru pantofi serveste la protejarea pantofilor nostri mai mult sau mai putin scumpi, previne acumularea de praf pe cei mai importanti sau speciali pantofi, va ajuta cu ordinea casa si cu curatenia ei.  Va va fi suficient sa intelegeti care este cel mai bun loc pentru a il aranja, poate la intrare sau intr-un coridor lung; daca aveti un apartament mic, este de preferat o solutie de economisire a spatiului; sau din nou, daca aveti un dulap mare, va puteti aranja pantofii intr-un raft.

Dulap pentru pantofi vizibil sau retractabil

In functie de spatiul de care dispuneti, puteti alege intre doua tipuri de suport pentru pantofi: vizibil sau retractabil. In cazul in care preferati un dulap pentru pantofi expus, va recomandam sa alegeti o piesa de mobilier cu un design care sa se potriveasca intregii case si cu culorile potrivite. Puteti opta pentru mai multe solutii:

  • dulapuri retractabile pentru pantofi, cu usi si oglinda, elegante, functionale datorita posibilitatii de a depozita pantofi in interior si cu o oglinda mare care va va permite sa va vedeti pe toata lungimea
  • rafturi modulare vizibile, poate din lemn si cu un design nordic, perfecte pentru case luminoase si mobilate intr-un stil minimal; cu un astfel de model poti lasa loc imaginatiei tale si poti compune piese de mobilier dupa cum preferi, de exemplu prin crearea unor spatii mai inguste pentru genti sau prosoape de plaja
  • Nu uitati de rafturile pentru pantofi in stil retro, perfecte pentru a fi introduse in casele mobilate intr-un mod clasic. Alege mobila potrivita si cu siguranta vei obtine un decor interesant.

Una dintre cele mai functionale solutii ar fi suportul cu o forma joasa si lunga, poate fi folosit in partea inferioara ca suport pentru pantofi, datorita impartirii in compartimente, in timp ce partea superioara devine o banca confortabila datorita prezentei unei perne din piele falsa detasabila, daca este necesar. O alta solutie interesanta este utilizarea unui dulap pentru pantofi care poate fi fixat pe perete. Puteti folosi unul, doua sau mai multe elemente pentru a se suprapune.

By