pariuri live

Vrei sa depui o miza pe un anumit eveniment sportiv chiar pe parcursul desfasurarii acestuia? Ofertele de pariuri live ale marilor site-uri de profil iti stau la dispozitie! In cadrul sistemului live, poti miza pe diverse aspecte ale partidei pe masura ce acestea se deruleaza, inclusiv in cazul in care meciul intra in prelungiri sau exista lovituri de departajare.

Fiindca poti efectua pariuri live dupa ce ai simtit “pulsul” partidei, nu vei mai avea nevoie de statistici si analize pe care sa le urmezi. Vei sti exact incotro se indreapta partida si vei putea paria oricand pe parcursul evenimentului.

Cum functioneaza oferta de pariuri live?

Casele de pariuri stabilesc o serie de cote inaintea fluierului de start al fiecarei partide. In functie de evenimentele de pe parcursul jocului, insa, aceste cote se vor schimba de cate ori este nevoie. Daca echipa A era favorita inainte de start, iar echipa B preia conducerea meciului dupa cateva minute de la incepere, cotele din oferta se vor modifica pentru a reflecta noua situatie.

Echipa A inca ar putea fi favorita la castigarea partidei, insa sansele s-au redus odata cu jocul bun al echipei B. Astfel, cota de victorie a echipei A va fi mai mare in momentul in care se afla in dezavantaj. Asadar, cele mai bune cote pe victoria echipelor favorite nu vor fi cele dinainte de partida, ci in momentul in care aceste echipe (sau sportivi) se afla in dezavantaj pe parcursul unui meci.

Daca ne gandim la oferta de pariuri live pe fotbal, nu numai golurile pot schimba cotele intr-un meci. Fiecare actiune de pe parcursul partidei poate influenta rezultatul final, cum ar fi accidentarile, eliminarile, schimbarile efectuate de catre antrenori si multe altele.

Cotele sunt calculate cu ajutorul unui algoritm care monitorizeaza fiecare informatie din timpul jocului. In functie de actiunile partidei si de rezultatele din trecut ale meciurilor similare, cotele sunt reactualizate in mod constant.

Atunci cand are loc o actiune importanta (penalty, corner, lovitura libera etc.), casa de pariuri va suspenda oferta timp de cateva secunde, intrucat computerul trebuie sa analizeze informatia noua, dupa care parierea poate continua. Acest lucru se poate intampla de mai multe ori pe durata unui eveniment, in functie de desfasurarea jocului, pentru a oferi cote care sa reflecte cat mai bine situatia din teren.

De ce sa alegi sistemul de pariuri live?

Exista mai multe beneficii pe care acest sistem le ofera pariorilor. In primul rand, vei vedea forma in care se afla sportivii sau echipele din teren inainte de a depune miza. In unele cazuri, lotul se modifica chiar inainte de inceperea partidei, iar unele echipe mici isi gasesc ambitia impotriva celor mari, schimband total maniera de joc pe care au avut-o in trecut.

Marile case de pariuri, precum Get’sBet, iti pun la dispozitie oferte deosebit de diversificate. Astfel, poti selecta optiuni de pariere care nu sunt disponibile in oferta de pariuri dinaintea jocului.

Poti paria pe echipa (sau chiar jucatorul) care va inscrie urmatorul gol, tenismenul care va castiga urmatorul game sau jucatorul de snooker care va face urmatorul break de peste 50 de puncte. Daca esti un fin cunoscator al unui sport anume, oferta de pariuri live iti ofera sansa de a miza pe fiecare detaliu al meciului.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO

By