implant dentar

Tratamentul cu implant dentar reprezinta, mai presus de orice indoiala, cea mai buna solutie pentru toti pacientii adulti care se confrunta cu problema dintilor lipsa.

Puternice si stabile in timp, implanturile reusesc sa restaureze perfect dantura. Ele se potrivesc, se simt si se comporta in toate privintele exact ca dintii naturali si nu interfereaza in niciun fel cu zambetul, vorbirea, mancatul sau cu orice alte activitati de zi cu zi.

Riscurile pe care lipsa dintilor le provoaca pentru starea de sanatate sunt definitiv indepartate. Odata ce a apelat la solutia reprezentata de un implant dentar, pacientul nu mai trebuie sa isi faca griji din cauza fenomenului de migratie dentara spre spatiile goale din cavitatea bucala, deoarece aceste spatii nu vor mai exista. De asemenea, dispare si riscul de tasare a osului.

Din punct de vedere estetic, imaginea oferita atunci cand zambeste sau vorbeste este impecabila. Prin urmare, va scapa de orice fel de complexe si va putea sa aiba din nou deplina incredere in sine, in toate interactiunile sociale, indiferent de cadrul in care se desfasoara.

Poate cel mai important aspect care contribuie la succesul tratamentului cu implant dentar se refera insa la durabilitatea acestuia. Spre deosebire de alte solutii, implanturile pot rezista mai multe decenii si chiar intreaga viata, daca sunt respectate indicatiile medicului specialist si se efectueaza controale periodice la stomatolog.

O clinica performanta, precum Dental Premier din Bucuresti, a efectuat deja mii de astfel de interventii, spre deplina satisfactie a clientilor. Iata cum s-a ajuns aici!

Explicatiile succesului – pregatire si tehnologie de top

Pana in acest moment, Clinica Dental Premier a rezolvat problemele dentare pentru un numar de peste 21 000 de pacienti. Au fost realizate peste 3 500 de reabilitari totale si mai mult de 23 700 de implanturi au fost inserate cu succes.

Increderea unui numar atat de mare de pacienti a fost obtinuta prin tratamente neinvazive, utilizand cele mai minutioase proceduri. Fiecare interventie se desfasoara in conditii de siguranta deplina, aseptice si folosind metode de sterilizare conforme normelor europene. Fiecare cabinet stomatologic al clinicii este dotat cu aparatura moderna si cu tehnologii High Tech Dentistry de ultima generatie.

Dar, dincolo de tehnologie, atunci cand vine vorba de implant dentar sau de orice alta forma de tratament, o importanta maxima o are, pentru orice pacient, pregatirea si atitudinea medicului care efectueaza procedura. Echipa Dental Premier este formata din 60 de persoane, dintre care 17 medici specialisti care acopera toate ramurile stomatologiei.

implant dentar

Dentistii de la clinica s-au specializat la cursuri internationale prestigioase, desfasurate pe diferite continente, din Statele Unite ale Americii pana in Egipt si din Coreea de Sud pana in Franta, Anglia sau Italia. Ei continua sa se perfectioneze prin participarea permanenta la noi cursuri si conferinte, desfasurate atat in tara, cat si in strainatate.

Expertii in implantologie si chirurgie dento-alveolara au primit Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent pentru restaurari dentare cu sistemul Dinti intr-o zi – implanturi – lucrare dentara in 24 de ore.

In concluzie, personalul excelent pregatit foloseste o tehnologie de ultima generatie, oferindu-le pacientilor tratamentul ideal cu implant dentar. Astfel se explica numarul celor care au beneficiat deja de serviciile clinicii Dental Premier, precum si numeroasele programari noi efectuate in fiecare zi!

 

 

 

 

By