oglinda baie

Oglinzile in baie intotdeauna au fost recunoscute pentru rolul lor functional dar si pentru estetica deosebita creata. In fiecare an, de la un sezon la altul, moda se schimba si apar in permanenta noi tendinte care ofera o perspectiva noua pentru orice stil de amenajari interioare. Insa, un element neschimbat ramane o oglinda baie pe care trebuie neaparat sa o ai.

Baia este locul in care nu numai ca ne indeplinim rutina de ingrijire zilnica dar este si locul in care ne relaxam dupa o zi obositoare. Urmarirea tendintelor nu face decat sa ne ajute sa creem un loc in care fiecare sa ne simtim cat mai bine.oglinda baie

O oglinda baie mai mult decat o modalitate de a avea o incapere in tendinte

Conform ultimelor tendinte, o oglinda baie reprezinta un punct de interes pentru a crea un design spectaculos si inedit. O oglinda baie poate sa fie definitia luxului sau elementul care completeaza in mod armonios un design util.

Reflexia reprezinta principalul motiv pentru care sunt atat de apreciate in amenajarile interioare deoarece pot crea efectul unui spatiu mai marit din punct de vedere vizibil. Asadar, o oglinda baie este mai ales indicata pentru o baie de dimensiuni mici deoarece, aplicand trucurile potrivite poate sa transforme intreg spatiul intr-unul placut in care sa iti petreci momentele de relaxare. De asemenea, un efect spectaculos poate fi creat si prin amplasarea unor corpuri de iluminat de o parte si de alta a oglinzii. Se creeaza astfel, senzatia ca spatiul este luminat mult mai generos decat este defapt. Un astfel de truc este indicat mai ales daca doresti sa obtii un design elegant si rafinat in baie, astfel incat sa fie in ton cu restul incaperilor din casa ta.

Oglinzile sunt utilizate inca din cele mai vechi timpuri si initial, ramele acestora erau confectionate din bronz sau argint slefuit. Acest etalon este pastrat si astazi dar design-ul lor este unul mult mai stilizat.

In design-ul modern lumina naturala este foarte importanta dar, acolo unde nu este posibil lumina artificiala completeaza totul si ofera confortul vizual necesar. Iar cu ajutorul oglinzilor se pot crea diferite tipuri de efecte care sa reflecte lumina acolo unde este necesar.

O oglinda baie modifica incaperea si creeaza jocuri de lumini si umbre care ofera o dinamica spatiului.

Tendinte in materie de oglinizi baie

In ceea ce priveste tendintele in materie de oglinzi pentru baie, alegerile sunt atat de diversificate incat poti sa pui in aplicare orice idee ai avea. O oglinda baie se alege astfel incat sa fie in armonie deplina cu design-ul existent sau pe care doresti sa il creezi. In cazul in care in baie domina culorile neutre atunci se recomanda sa utilizezi o oglinda baie cu rama pentru a crea greutate si personalitate proprie incaperii. Poti alege o oglinda baie cu o rama care sa contrasteze cu culoarea dominanta, cea a peretelui.

Forma ramei este si ea importanta pentru a defini si completa stilul de design interior care se doreste sa se obtina. O oglinda baie nu este numai un simplu obiect de decor ci este un element functional care va fi util de fiecare data cand vei intra in baie.

By