In timpul calatoriilor mele, am stat in multe hoteluri din tara si strainatate. Si, trebuie sa recunosc: primul lucru la care ma uitam cand intram intr-un hotel a fost, de fiecare data, baia si produsele sale. Cu ce accesorii hotel ar trebui sa fie dotata baia unei camere de hotel? Cei care calatoresc frecvent au ocazia sa descopere personal ceea ce ofera facilitatile de cazare si nu este deloc neobisnuit sa se observe diferente destul de evidente de la un hotel la altul, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si cantitatea de produse pentru hoteluri puse la dispozitie.

Cu siguranta, baia este o camera care trebuie echipata intr-un mod foarte atent, iar elementele care nu ar trebui sa lipseasca niciodata in aceasta camera pot fi impartite in doua mari categorii: cea a lenjeriei si cea a produselor cosmetice.

Lenjeri care trebuie furnizata in baia unui hotel

In ceea ce priveste lenjeria de baie, este necesar sa mentionam in primul rand prosoapele, absolut esentiale: cazarea trebuie sa ofere prosoape moi si de calitate si trebuie sa asigure curatarea lor atenta. Prosoapele trebuie sa fie de dimensiuni diferite, astfel incat fiecare dintre ele sa poata fi impecabil pentru functia specifica pentru care este furnizat.

La fel de importante sunt toate celelalte accesorii textile care se gasesc in baie pentru clientul tau, incluzand, de asemenea, variante destul de specifice, cum ar fi prosoapele de sauna.

Un alt element fundamental pentru echiparea baii hotelului este halatul de baie: clientii judeca intotdeauna calitatea acestui element intr-un mod meticulos, prin urmare merita sa oferim oaspetilor nostri halate de baie moi, estetice, evident, de asemenea, perfect curate.

Pentru a completa imaginea referitoare la lenjeria de baie a unui hotel, exista si papuci unica folosinta hotel, element care nu ar trebui sa lipseasca niciodata.

Alte accesorii si produse consumabile

Produsele consumabile pentru baia unui hotel corespund cu ceea ce multi numesc produse de curtoazie. Sa aflam imediat ce articole nu ar trebui sa lipseasca niciodata.

Cu siguranta, baia cu bule este esentiala, astfel incat oaspetele sa poata avea grija de igiena sa personala. De aceea, din baie nu trebuie sa lipseasca sapunul si gelul de dus. O linie completa de produse de curtoazie ar trebui sa includa, de asemenea, lotiune pentru corp sau, in orice caz, produse cu caracteristici diferite in comparatie cu cele ale bailor simple. In plus, numai cele mai bune hoteluri ofera clientilor lor seturi de periuta si pasta de dinti.

Deoarece aceste produse sunt destinate a fi utilizate in baia unui hotel, acestea sunt livrate in pachete de unica folosinta sau, in orice caz, in pachete foarte mici. Cu siguranta nu este acceptabil sa oferi un pachet deja deschis si utilizat de catre alt client, chiar daca vorbim despre un produs de calitate.

De ce sa oferi accesorii personalizate

De asemenea, cele mai bune hoteluri ofera, de obicei, produse personalizate, poate infrumusetate cu logo-ul oficial al hotelului pe ambalaj. De fapt, acest mic truc poate fi foarte util pentru hotel, atat pentru ca clientul tinde sa o perceapa ca un indice de profesionalism, cat si pentru ca poate garanta rentabilitati interesante in ceea ce priveste marketingul.

Tocmai din acest motiv, multe magazine specializate in produse si accesorii hoteliere, cum ar fi sanito.ro, ofera posibilitatea hotelierilor si proprietarilor de pensiuni posibilitatea de a achizitiona articole ce pot fi personalizate.

By