Atunci cand vine vorba despre locuinta in care ne dorim sa traim zi de zi alaturi de familia noastra, visele nu au limite. Fie ca am fost influentati de diferite filme sau reviste, fie ca pur si simplu ne-am imaginat locuind intr-un conact superb asemenea unei familii nobile, resedinta in care ne dorim sa traim este un vis pentru fiecare dintre noi. In acest context, daca iti doresti ca la un moment dat sa locuiesti impreuna cu familia intr-o proprietate exclusivista de tipul unui conac, castel, palat, vila sau penthouse, trebuie sa stii ca acum acest lucru este mult mai simplu.

Iar acest lucru se datoreaza faptului ca oferta de astfel de proprietati exclusiviste pe piata imobiliara este foarte numeroasa si foarte diversificata. Indiferent daca ti-ai dori sa locuiesti intr-un conac incarcat de istorie ori daca ai prefera sa gasesti o oferta atractiva in multitudinea de vile cu finisaje exceptionale, trebuie spus ca exista mai multe argumente care recomanda alegerea unei proprietati imobiliare exclusiviste.

 

Valoarea istorica si valoarea arhitecturala reprezinta un prim argument care sugereaza alegerea unui astfel de imobil atunci cand iti doresti sa locuiesti intr-o proprietate cu adevarat speciala, unica. Un alt argument il reprezinta si valoarea financiara a unei astfel de proprietati exclusiviste. Achizitia unei astfel de proprietati poate fi privita oricand sub forma unei investitii majore si pe termen lung. Eleganta si unicitata sunt alte caracteristici ale unei proprietati imobiliare exclusiviste, indiferent daca discutam despre conace si palate sau despre vile de lux de vanzare. Viata intr-un conac, palat sau castel ori intr-o vila de lux nu are cum sa fie decat o viata ca-n povesti.

 

Accesibilitatea din punctul de vedere al preturilor reprezinta un alt argument solid pentru care merita sa iti indrepti atentia asupra proprietatilor exclusiviste si de lux din tara noastra. Cu toate ca exista ideea preconceputa conform careia preturile sunt inaccesibile pentru multa lume, trebuie spus ca poti gasi foarte multe proprietati imobiliare de lux si exclusiviste la preturi foarte apropiate de preturile pentru apartamentele din zonele renumite ale marilor orase ale Romaniei. Cu alte cuvinte, poti opta in locul unui apartament intr-o zona buna a Bucurestiului sau a Clujului sa achizitionezi o proprietate istorica sau una exclusivista.

Daca in urma cu ceva ani era o adevarata provocare achizitionarea unui imobil istoric sau al unei proprietati imobiliare de lux, astazi lucrurile sunt mult mai simple datorita faptului ca exista o agentie imobiliara specializata in astfel de tranzactii imobiliare cu proprietati exclusiviste care sa intermedieze astfel de tranzactii, si anume Romania Sotheby’s International Realty. Aceasta agentie imobiliara vine in intampinarea tuturor acelora interesati de proprietati imobiliare exclusiviste cu o oferta foarte numeroasa de castele, conace, palate, penthouse-uri sau vile de lux de vanzare.

Romania Sotheby’s International Realty asigura servicii complete imobiliare pentru tranzactiile cu proprietati exclusiviste. Indiferent daca te-ai decis asupra uneia dintre numeroasele vile cu finisaje exceptionale din oferta acestei agentii imobiliare sau ai optat pentru un conac sau un castel in Transilvania, vei beneficia de cele mai ridicate standarde de profesionalism in tranzactiile imobiliare cu proprietati exclusiviste.

By