credit rapid Provident

Pentru ca traim in era vitezei si intr-o societate de larg consum, in care pot aparea diferite situatii neprevazute sau poti avea planuri si idei pe care astepti cu nerabdare sa le pui in practica, majoritatea entitatilor financiare au introdus in oferta lor conceptul de credit rapid.

Un credit rapid de nevoi personale poate proveni de la diverse entitati financiare. Spre exemplu, in general ai de ales intre un imprumut bancar si un credit IFN.

Cat de rapid este, insa, in realitate, un astfel de credit? Sau, mai exact, cat de repede poate fi el obtinut? Raspunsul la aceasta intrebare difera, bineinteles, in functie de tipul creditorului la care apelezi: o entitate bancara sau o institutie financiara nebancara – IFN.

In cazul bancilor, trebuie sa fii constient de faptul ca, indiferent cat de prompta si-ar propune sa fie institutia respectiva in acordarea unui credit, obtinerea efectiva a banilor poate suferi intarzieri si amanari. Deseori, acest inconvenient este o cauza a conditiilor de creditare complexe si chiar a prezentarii unor garanti sau garantii.

Astfel, notiunea de credit rapid s-ar complica si extinde ca termen de raspuns in acest caz. In plus, nu trebuie sa omiti nici faptul ca veniturile tale lunare ar putea fi cu mult sub nivelul minim solicitat in general de entitatile bancare.

Din fericire, daca optezi pentru varianta unui credit rapid oferit de o IFN, precum Provident Financial Romania, te poti bucura din start de o perspectiva a aprobarii mult mai optimista.

In primul rand, conditiile de acordare si eligibilitate ale unui imprumut Provident sunt minime:

persoana majora (minimum 18 ani impliniti);

• cetatenie romana;

• adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei (act de identitate);

• venit fix minim de 300 de lei/luna, dovedibil (adeverinta de salariu, talon de pensie sau raport obtinut de la ANAF);

• numar de telefon valabil.

credit rapid IFN

Dupa cum poti observa, Provident se adreseaza in special persoanelor cu venituri mici si medii, ajutand pe aproape oricine sa obtina, cu doar doua acte, un credit rapid pe termen scurt sau mediu, intr-un timp foarte scurt si util: in maximum 48 de ore.

In al doilea rand, daca alegi serviciul optional si auxiliar de gestionare a imprumutului la domiciliu, contra cost, pentru un comision unic de doar 20 de lei, totul se va desfasura si mai usor pentru tine. Un reprezentant Provident, in timpul specificat mai sus si in conditii de maxima siguranta anti COVID-19, se va deplasa acasa la tine pentru inmanarea banilor si colectarea ulterioara a ratelor.

Astfel, din confortul propriei locuinte, vei obtine cu adevarat rapid banii necesari, iar completarea formalitatilor va deveni foarte simpla cu ajutorul reprezentantului.

Impreuna cu Provident rezolvi mai usor si mai rapid problemele si iti duci la bun sfarsit toate planurile. Daca ai nevoie de un credit rapid suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75, trimite un simplu SMS la 1805 sau completeaza formularul disponibil pe site-ul Provident.ro.

In cel mai scurt timp vei fi contactat de catre unul dintre reprezentantii companiei pentru a ti se raspunde la orice intrebare si a stabili toate detaliile solicitarii tale.

By