cadouri pentru fete

Jocul de rol este o parte importanta a dezvoltarii copilului, deoarece construieste increderea, comunicarea creativitatii, dezvoltarea fizica si rezolvarea problemelor. Pe langa faptul ca este o activitate distractiva, le permite copiilor sa intre in personaj si sa joace roluri din viata reala sau spectacole fictive. Poate fi condus exclusiv de copii si ii incurajeaza pe copii sa-si asume riscuri si sa fie creativi cu rolul pe care il joaca. Investind in elemente de recuzita si echipamente tematice, este o modalitate distractiva pentru cei mici de a invata despre diferite profesii si situatii de zi cu zi. De aceea, atunci cand cumperi cadouri pentru fete sau cadouri pentru baieti, este important sa selectezi si cadouri care implica jocul de roluri. Iata cateva idei:

Ocupatii

Echipamentul pentru jocuri de rol pentru medici, profesori, constructori , politie si comerciant este perfect pentru a incuraja empatia intre copii. Le permite sa joace situatii din viata reala si sa devina creativi! Maresc capacitatea copilului de a interactiona pozitiv cu ceilalti, dandu-le responsabilitatea de a actiona in mod corespunzator, deghizand invatarea in joaca! Spre exemplu, un set de machiaj pentru copii asa cum sunt cele de la Martinelia poate fi folosit pentru a simula activitatea dintr-un salon, cu tot ce implica ea, de la primirea clientului si pana la oferirea restului. Cumpara cadouri pentru fete sub forma de seturi care sa incurajeze jocul de roluri si vei obtine timp de calitate alaturi de copilul tau.

Situatii din viata reala

Permiterea copiilor sa joace situatii din viata reala, cum ar fi cumparaturile, campingul sau condusul, le ofera posibilitatea de a invata despre mediile si situatiile din viata reala in propriul ritm. De asemenea, pot crea incredere atunci cand se afla in acele situatii la o data ulterioara. Cand se angajeaza in acest tip de joc de rol, isi pot dezvolta abilitatile de comunicare verbala si abilitatile fizice exersand ceea ce au invatat deja in situatii din viata reala. O ferma de lemn cu piese va fi folosita de un cowboy sau de o fetita care trebuie sa aiba grija de animalele sale din interior.

Atunci cand mergi in vizita, cumpara cadouri pentru fete care sa ofere solutii pentru a imita situatiile din viata reala, iar parintii vor fi la fel de multumiti ca si cei mici.

Sarbatori

Daca scoala sau gradinita la care merge copilul organizeaza un spectacol de Craciun, jucariile tematice sunt o metoda buna de a-i determina sa intre in spiritul sarbatorilor. Aspectul vizual face ca copiii mici sa inteleaga mai usor povestea, mai ales cand intra in caracter cu costume si recuzita. Ulterior, aceste jucarii pot fi folosite si la alte scenarii. Spre exemplu, daca achizitionezi un set de cuburi colorate, le vei putea folosi si de sarbatori pentru a construi un brad din ele, dar si ulterior, pentru a face alte forme si constructii.

Atunci cand cumperi cadouri pentru fete, de sarbatori, nu uita ca ar trebui sa alegi de fiecare data variante cat mai creative, care sa le stimuleze imaginatia.

Evenimente sezoniere

Toamna se culeg merele si se face placinta de dovleac. Vara se merge la plaja, la piscina sau se culege porumbul, primavara se pun rasadurile si se intretin florile, iarna se aduna lemne si se da mancare la pasari. Pentru toate acestea poti gasi cadouri pentru fete sub forma de seturi care sa contribuie la jocul de roluri si care sa ii ajute pe cei mici sa se dezvolte cat mai armonios. Puteti crea scenarii impreuna in care sa participati cu totii pentru rezultate si mai bune.

Jubi
Strada Progresului 102-108 Sp AD4, București 050696, Romania
0733066660
https://goo.gl/maps/d7sNEdAtFcKHmMVq5

By