Bateria telefonului este un consumabil care, dupa o perioada de utilizare la capacitate maxima, se deterioreaza si trebuie inlocuita. Exista mai multe metode prin care sa te poti bucura cat mai mult de un acumulator, insa inevitabilul tot va veni la un moment dat. De aceea este bine sa stii de unde iti poti achizitiona unul nou imediat ce observi ca cel vechi nu mai face fata.  La Prestige GSM gasesti o multitudine de acumulatori pentru iPhone 6 dintre care sa poti alege in functie de nevoile tale.

Cand este momentul sa schimbi acumulatorul?

Bateria este direct responsabila de rata de performanta a telefonului tau. Atunci cand perioada dintre ciclurile de incarcare devine foarte scurta, apare si disconfortul. Nu iti vei mai putea utiliza telefonul fara sa depinzi de o sursa de energie electrica. In acest punct, inlocuire ei cu una noua devine cea mai buna solutie.

Apeleaza la serviciile Prestige GSM

Nu doar ca vei putea achizitiona noile acumulatoare pentru iPhone 6 de aici, dar beneficiezi si de serviciile de montare. Scutesti timp pretios de asteptare si te bucuri in acelasi timp de cele mai bune preturi. Aici specialistii te vor ghida catre variante durabile cu care telefonul tau sa fie compatibil.

In acest fel iti vei putea salva vechiul telefon. Nu vei mai fi nevoit sa iti cumperi unul nou daca alegi sa apelezi la acest serviciu. Te va mai insoti pentru cativa ani, functionand in continuare ca si cum ar fi nou. Dat fiind faptul ca modelul de iPhone 6 nu se mai fabrica, nu va fi nevoie sa renunti la el. Te vei putea bucura in continuare de el prin simpla inlocuire a bateriei.

Cum prelungesti durata de viata a noului acumulator?

Dupa momentul in care ti-a fost montat un nou acumulator exista cateva aspecte de care poti tine cont pentru a amana cat mai mult momentul in care va trebui sa o schimbi din nou.

Primul si cel mai important este sa respecti cu strictete ciclurile de incarcare. Nu il lasa sa se descarce complet si nu il tine conectat la incarcator odata ce procesul a fost finalizat. Aceste practici suprasolicita bateria si nu ii dau voie sa functioneze corect. Mai mult decat atat, este indicat sa nu utilizezi telefonul in timpul incarcarii. Consumi intreaga energie pe care o primeste, stagnand la acelasi nivel.

Fii atent si la recomandarile producatorului. Fereste-l de temperaturi foarte ridicate, nu o expune la umezeala si ai grija la factorii care ar putea-o deteriora fara ca tu sa constientizezi. Tinand cont de aceste reguli simple, te vei putea bucura de performanta inalta a unei baterii noi pentru foarte mult timp.

By