In ciuda a ceea ce crezi, a alege torturi personalizate pentru anumite eveniment, este o traditie relativ recenta, care merita cu siguranta sa fie luata in considerare. Fie ca vorbim despre o aniversare, o nunta, un botez, torturile facute dupa o anumita tematica sau care sa simbolizeze ceva anume sunt ceea ce nu poate si nu trebuie sa lipseasca.

 

Tortul in sine este sinonim cu sarbatoare, bucurie, dorinta pentru ceva bun, frumos, pentru sine si pentru ceilalti. Fie ca te-ai casatorit anul trecut sau acum patruzeci de ani, aniversarea nuntii a fost si ramane intotdeauna un eveniment demn de a fi sarbatorit. De asemenea, daca iti sarbatoresti copilul sau chiar propria zi de nastere, un tort va marca frumos acest eveniment. Sa nu mai vorbim de ziua cea mare, cand destinul tau va urma o alta cale.

 

Iti vom spune, in primul rand, de ce ar trebui sa sarbatoresti o aniversare cu torturi personalizate, urmand ca ulterior sa iti dam cateva sfaturi despre cum sa alegi torturile pentru nunta.

 

  1. O traditie veche, cu un aspect nou

 

Astazi, sarbatorirea aniversarilor si realizarea torturilor personalizate ni se pare ceva normal. Insa, desi a aniversa un eveniment este o traditie veche, personalizarea torturilor, asa cum aminteam mai sus, este ceva recent. Aniversarile, fie ale zilelor de nastere, fie ale casatoriei, au radacini vechi. De exemplu, inca din Evul Mediu se celebrau 25 sau 50 de ani de casatorie. Desigur, acestea erau aniversari rare, tinand cont de media de viata de atunci, dar cand un astfel de eveniment avea loc, bucuria era imensa.

 

Astazi, tendinta este sa sarbatorim casatoria in fiecare an, exact asa cum facem cu ziua de nastere. Un lucru este sigur: fiecare aniversare care se respecta merita un tort personalizat aniversar adecvat, care sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Motivul consta tocmai in importanta evenimentului. Intr-un anumit sens, avem obligatia morala de a  reinnoi de-a lungul secolelor unele traditii vechi, astfel incat sa ramana si pentru generatiile viitoare, dar si adaptate timpurilor in care traim.

 

  1. Prospetime garantata

 

Principiul este intotdeauna acelasi, cel care ar trebui sa ghideze crearea torturilor aniversare personalizate: atentie la alegerea materiilor prime, maiestrie meticuloasa, selectie de ingrediente mereu proaspete si calitate excelenta. Si aici ajungem la Carina Sweets, cofetaria care-ti pune la dispozitie cele mai frumoase torturi personalizate si gustoase pentru aniversari sau evenimente.

 

Asa ca sarbatoreste un eveniment important tocmai pentru acest tip de prajituri realizate „pe masura”, cu cea mai mare atentie la detaliile care conteaza atat de mult pentru a asigura rezultatul perfect al tortului, exact asa cum doreste clientul.

 

Toate acestea pot fi garantate doar de cofetariile serioase precum Carina Sweets, cunoscuta pentru profesionalismul si seriozitatea cu care se desfasoara activitatea sa.

 

  1. Satisfactia maxima

 

Oportunitatile de a sarbatori momente unice sunt nesfarsite si un desert are puterea magica de a face ca fiecare dintre aceste momente sa fie de neuitat. Torturile aniversare personalizate sunt inepuizabile si genereaza, pe buna dreptate, fericire pura! Si cand sunt personalizate umitor, dar si bune, proaspete si autentice, atunci petrecerea poate deveni cu adevarat cea mai reusita. Nici nu ne putem imagina ce poate face un tort spectaculos. Te poate face sa visezi, sa te misti, precum si sa fii imortalizat, pentru totdeauna, in fotografii si amintiri.

 

Alegerea torturilor personalizate poate fi mai usoara sau mai dificila. Daca la alegerea unui tort personalizat aniversar, alegerea nu va fi atat de grea, adevarata provocare va veni atunci cand trebuie sa alegi un tort nuptial. Un tort pentru nunta (si chiar si pentru botez), presupune o implicare mult mai mare.

 

Inainte de a-ti alege, in cele din urma, rochia, cu siguranta vei fi aruncat o privire la cataloagele cu rochii de mireasa din 2021 in cautarea tendintelor actuale. Acelasi principiu se aplica si tortului de nunta. Cu cativa ani in urma, torturile simple au provocat senzatie, apoi a venit timpul pentru torturile cu glazura care pare ca se scurge. Astazi, insa, este randul micilor capodopere de inalta patiserie, prezentate pe mai multe niveluri in forma de tort piramidal.

 

Tortul de nunta personalizat este, de asemenea, foarte popular, pentru ca astfel va fi oferita mai multa autenticitatea prajiturii nuptiale.

 

Este imposibil sa disociezi tortul de nunta de ceea ce este esenta evenimentului tau. Daca ai organizat o nunta romantica, cea mai buna alegere este tortul clasic cu mai multe niveluri acoperit cu pasta de zahar sau crema de unt. Daca ai o nunta rustica la o ferma sau in aer liber, cea mai buna solutie este un tort cu fructe de sezon sau un tort simplu decorat cu flori salbatice. Daca petrecerea tinde spre stilul bucolic sau boho chic, poti lua in considerare o capodopera de design de tort cu mai multe niveluri decorat cu un buchet de bujori sau o cascada de flori proaspete.

 

Alege un bun cofetar, capabil sa iti ofere o capodopera. Un astfel de cofetar vei gasi la Carina Sweets. Aici vei putea realiza torturi perfecte pentru nunta ta si chiar pentru o simpla aniversare. Ele vor fi personalizate intocmai indicatiilor pe care le oferi, avand ca rezultat patiserie de arta.

 

In concluzie….

 

Tortul trebuie sa fie frumos pentru ochi si palat. Pe scurt, oaspetii trebuie sa doreasca sa-l guste fara sa se uite cu suspiciune la toate blaturile acelea cu pasta de zahar/ Cautati online imagini cu torturi de nunta sau aniversare pentru a sti care sunt tendintele sau sfatuieste-te cu patiserii de la Carina Sweets. Evalueaza bine aceasta achizitie importanta, deoarece imaginea tortului poate fi pastrata in timp ca un suvenir al unei zile memorabile.

 

 

By