O firma poate avea foarte mult de castigat daca recurge la serviciile oferite de o agentie de publicitate profesionala, deoarece acesti experti stiu exact ce fac!

Agentia de publicitate reprezinta mijloacele pentru toate companiile de a-si face publicitate activitatii, produselor si chiar evenimentelor. Ce este o agentie de publicitate si cand intervine?

Agentia de publicitate mai cunoscuta in mod colocvial ca „agentie de publicitate” este formata din experti. Specializati in publicitate, functioneaza pentru companii cunoscute si sub numele de agenti de publicitate. Aceste companii cauta sa isi promoveze produsul (produsele) si / sau activitatea (activitatile).

Agentia de publicitate este implicata in procesul de creare si executare a campaniei de publicitate in mai multe etape:

-Stabilirea unei planificari strategice cu clientul,

-Cercetare si design grafic al reclamelor,

-Achizitionarea de spatiu publicitar,

-Difuzarea reclamei.

Aceste procese pot purta si numele de optimizare SEO, prin care site-ul web este pus la punct!

Agentia de publicitate apartine familiei de comunicatii. Odata cu evolutia noilor tehnologii, metodele de publicitate sunt foarte variate. In prezent, agentia de publicitate poate avea mai multe nume, de exemplu agentie de comunicare, agentie web, agentie SEO.

Agentiile de publicitate isi sfatuiesc si sustin partial sau integral clientii in strategia lor de comunicare.

In functie de tipul de agentie si pentru a simplifica, exista doua categorii de agentii de publicitate:

Agentii de publicitate specializati si experti in domenii specifice,

Asa-numitele agentii globale, care se ocupa de comunicarea unei companii in ansamblu, fie in publicitate, fie in marketing.

Agentiile de publicitate pot avea mai multe nume, cum ar fi:

Mass-media,

Vanzari promotionale,

Marketing,

Relatii publice,

Comunicare,

Web,

Agentie web,

SEO.

Publicitatea pe web este in continua evolutie si creste din ce in ce mai mult, deoarece prezenta pe web a devenit esentiala pentru a stimula activitatea unei companii.

Gigantul Google a creat si un program publicitar pe Internet, numit Google AdWords. Campaniile AdWords sunt campanii publicitare care utilizeaza reclame simple si eficiente pe net. Acestea sunt prezentate utilizatorilor de internet care cauta in mod activ informatii prin introducerea cuvintelor cheie dorite. Alege o Agentie SEO de incredere si beneficiaza de cele mai precise campanii de promovare!

By