Colantarea unei masini este un proces destul de migalos si necesita priceperea si uneltele unui specialist pentru a obtine un rezultat final de invidiat. Serviciul de colantari auto oferite de carbonsystems.ro sunt printre cele mai bune, iar preturile avantajoase atrag clienti din toate domeniile.

Colantarea masinii reprezinta un proces prin care acoperim partial sau total caroseria masinii. Acest proces se realizeaza fie din necesitate, fie din placerea de a infrumuseta masina. Fie ca vrei sa acoperi o zgarietura pe care o are masina si nu vrei sa apelezi la revopsire, sau pur si simplu vrei sa schimbi culoarea acesteia fara a avea prea mari costuri, colantarea reprezinta cea mai buna solutie.

Etapele necesare pentru colantarea masinii implica mai putin timp fata de vopsirea clasica, colantarea integrala a masinii realizandu-se in cateva ore, iar costurile fiind de patru ori mai mici. Procesul de colantare este unul foarte simplu si sunt doar cativa pasi spre o colantare realizata cu succes:

-Demontarea elementelor de caroserie a masinii;

-Masurarea partilor ce doresc a fi colantate;

-Curatarea partilor ce se doresc a fi colantate. In aceasta etapa exista solutii speciale pentru ca aceasta curatare sa fie cat mai bine realizata. De acest procedeu depinde foarte mult rezistenta autocolantului;

-Decuparea autocolantului lansand 2-3 cm mai mult fata de masuratorile facute;

-Aplicarea autocolantului utilizand o racleta speciala pentru a aplica autocolantul cat mai bine, fara a avea denivelari.

Dupa ce s-a aplicat autocolantul, se taie marginile lasand 3 mm care se lipsesc pe margini, astfel incat sa avem un serviciu de calitate.

Colantarea masinii are nenumarate avantaje. Unul din acestea ar fi existenta numeroaselor nuante de autocolant din care se poate alege: autocolante mate, perlate sau care imita perfect vopseaua metalizata. Durata de viata a colatarii, reprezinta un alt avantaj pe care il are acest proces. Utilizarea celor mai calitative materiale insotite de aplicarea acestora cat mai profesionist, asigura o durata de viata de peste 5 ani. Aceasta performanta poate fi realizata de specialisti in domeniu si nu de amatori care urmaresc un tutorial pe internet si pun in aplicare etapele. Tutorialul nu dezvaluie exact toate procedeele si secretele unei colantari profesionale.

Daca se formeaza zgarieturi in momentul in care deja este colantata masina, acestea sunt rezolvate prin simpla inlocuire a autocolantului pe suprafata respectiva. Aceste este un alt avantaj al folosirii autocolantarii pentru ca este protejata in acest fel vopseaua masinii.

De asemenea, prin colantarea auto se protejeaza vopseaua masinii si impotriva ruginii.

Costurile accesibile prin care se realizeaza acest procedeu, reprezinta un alt avantaj pentru ca, inevitabil, toata lumea se intereseaza de acest aspect.

Un alt avantaj, in special pentru firme, este ca poti colanta masina cu bannerul firmei astfel iti poti face reclama gratuita prin oras sau oriunde te duci cu masina. Designul grafic ti-l poate realiza tot firma unde te decizi sa iti colantezi masina, pentru o suma in plus.

In cazul in care nu esti sigur ca poti duce procedura la bun sfarsit de unul singur sau, pur si simplu, iti doresti un serviciu de calitate, ar trebui sa apelezi la serviciile unui atelier specializat. Nu ar trebui sa te preocupi ca pretul manoperei va fi unul extraordinar de mare, pentru ca raportat la rezultatul final, investitia ta isi va justifica pe deplin valoarea.

Service-ul carbonsystems.ro este alegerea perfecta pentru o colantare completa sau partiala auto, deoarece acesti profesionisti, dispun atat de experienta si uneltele necesare, cat si de personal calificat care va sti cum sa abordeze fiecare masina pentru o colantare perfecta.

Costul unui proces de colantare auto difera in functie de cativa factori care tin de preferintele celui care detine masina, dar si de marimea autovehiculului. Astfel ca, costul colantarii masina este direct proportional cu:

-Tipul de autocolant ales de posesorul masinii;

-Modelul si marimea masinii ce se doreste a fi colantata;

-Timpul alocat colantarii (in functie de problemele existente ale masinii – zgarieturi, rugine sau alte probleme ce necesita rezolvare inaintea colantarii). De asemenea, procesul de colantare este utilizat si pentru a promova, in mod publicitar, anumite brand-uri si este metoda preferata de taximetristi pentru a-șsi atrage clientii.

Marcajele se pot face sub diferite forme:

Scriere: afisati doar informatiile care vi se par esentiale, cum ar fi adresa, adresa de e-mail, logo-ul firmei., numele site-ului web .

Semi-acoperire: acoperiti o parte din masina cu imaginea, mesajul sau sigla dorita pe portbagaj, capota, usa sau fereastra .

Acoperire totala: va acoperiti intregul vehicul cu un adeziv cu un aspect vizual atragator, datele de contact.

Spre deosebire de mijloacele de comunicare pe hartie, masina  este un instrument de comunicare vizibil 7 zile pe saptamana, 24 de ore pe zi. Tot ce trebuie sa faceti este sa conduceti vehiculul sau sa parcati langa o zona aglomerata si mii de oameni va pot vedea marca. In plus, chiar daca o acoperire totala este putin mai scumpa decat un vehicul conventional, ambele raman foarte profitabile in comparatie cu alte mijloace de comunicare. Intr-adevar, semnalizarea vehiculului are o durata de viata de aproximativ 5 ani, investitia initiala fiind deci amortizata pe mai multi ani.

Imaginea este totul, fie ca vreti sa va promovati firma, imaginea sau doriti sa captati atentia trecatorilor, o colantare auto este solutia perfecta care reduce din costurile unei vopsiri auto. Service-ul carbonsystems.ro  este solutia perfecta pentru cei care doresc o schimbare de look a masinii fara a face o investitie prea mare.

By