Inteligenta artificiala este un domeniu de activitate care s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii ani si continua sa se dezvolte motiv pentru care in momentul de fata avem oportunitatea de a utiliza dispozitive care ne usureaza foarte mult viata. Pe langa faptul ca aceste accesorii ne simplifica foarte mult viata, o parte dintre acestea ne ajuta sa ne mentinem in siguranta din punct de vedere igienic. Un exemplu in acest sens este utilizarea toaletei prevazuta cu capac toaleta inteligent. Cu toate ca utilizarea unei astfel de toalete poate parea o fita la prima vedere, adevarul este ca utilizarea acesteia ofera o serie de avantaje, 3 dintre acestea fiind prezentate in continuarea acestui articol.

Diminuarea riscului contaminarii cu fel de fel de virusi si bacterii este cel mai important beneficiu oferit de catre utilizarea unei toalete prevazute cu capac toaleta cu folie de unica folosinta. Este foarte bine cunoscut faptul ca vasul de toaleta este unul dintre obiectele cele mai predispuse pentru aparitia virusilor si bacteriilor. Pentru a nu risca infectarea cu virusii care se pot adaposti pe capacul de toaleta este necesara utilizarea unui capac toaleta senzor. Utilizand un astfel de capac de toaleta acesta va fi acoperit automat cu o folie de unica folosinta in momentul in care dorim utilizarea vasului de toaleta. In felul acesta nu intram sub nici o forma in contact cu capacul de toaleta diminuandu-se riscul de infectare cu virusi. Pentru ca acest risc sa fie si mai scazut este necesara igienizarea mainilor dupa utilizarea toaletei.

Simplificarea procesului de utilizare a toaletei este un alt beneficiu oferit de catre utilizarea unui astfel de model de capac de toaleta. Utilizand capacul de toaleta cu buton sau cu senzor nu mai suntem nevoiti sa acoperim manual capacul de toaleta cu hartie igienica. Nu in ultimul rand, transformarea locuintei intr-una inteligenta este un alt avantaj oferit de catre utilizarea unei astfel de toalete. Este stiut faptul ca daca ne dorim o casa inteligenta trebuie sa incercam sa automatizam toate obiectele pe care le utilizam in cadrul locuintei. Utilizand o toaleta prevazuta cu capac inteligent contribuim din plin la amenajarea casei inteligente.

Baia este una dintre cele mai importante incaperi ale spatiului in care locuim sau muncim motiv pentru care aceasta trebuie sa fie dotata corespunzator avand in vedere ca o utilizam de mai multe ori pe zi. Pentru ca aceasta incapere este utilizata pentru realizarea igienei corporale dar si pentru satisfacerea nevoilor fiziologice este necesar ca aceasta sa fie foarte bine igienizata pentru a putea inlatura cu succes virusii si bacteriilor care ar putea sa apara. Dotarea baii cu o toaleta prevazuta cu capac inteligent nu este doar un moft ci este o conditie care trebuie indeplinita pentru a mentine baia cat mai sigura din punct de vedere al igienei. Avand in vedere beneficiile oferite de catre utilizarea unei astfel de toalete, 3 dintre aceste avantaje fiind prezentate in cadrul acestui articol, consider ca acest tip de toaleta ar trebui utilizat de fiecare dintre noi pentru a ne putea bucura de o viata sanatoasa.

By